Villa de 5 chambres à vendre à Águilas

Águilas, Murcie, Région de Murcie, Espagne

€157 000

 [£138 156]

Villa de 5 chambres à vendre à Águilas

in Águilas

€157 000

 [£138 156]

Détails du bien immobilier

  • Chambres: 5
  • Salles de bain: 3
  • Surface du terrain: 360 m2
  • Surface habitable: 323 m2

Description complète

Next House Almeria presenteert u deze ruime villa met een tuin en twee garages in de stad Aguilas (Murcia)

Op de Hoek van de weg gelegen eengezinswoning met twee verdiepingen, met eigen toegang en garage-magazijn. Het heeft een pleistergevel en is gebouwd in 1985. Gelegen in de gemeente Águilas, in de provincie Murcia.

U betreedt het perceel via mooie poorten naar een oprit die leidt naar een dubbele garage voor parkeren of het kan worden omgezet in een werkruimte of appartement voor huurinkomsten.

In de aanloop naar het pand vindt u een groot terras met een prachtige fontein. Dan is er een veranda voor schaduw die perfect is om buiten te eten. Binnen is het huis verdeeld over twee verdiepingen met meerdere kamers.
Op de begane grond vinden we drie ruime slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en twee badkamers.
De bovenverdieping bestaat uit een woon-eetkamer in een klassiek design, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Er is ook een terras op de tweede verdieping en een dakterras perfect om te genieten van het omliggende uitzicht en de zon!

Het pand is zeer ruim en heeft veel potentieel, het heeft wat kleine renovaties nodig binnen, maar de ramen, vloeren, badkamers en structuur zijn allemaal in goede staat.

Het is gelegen in een geconsolideerd stedelijk gebied waar residentieel gebruik de boventoon voert met alle beschikbare faciliteiten en diensten binnen handbereik zoals medische zorg, supermarkten en winkels. Het strand is heel dichtbij.

Wat betreft de communicatie, ze zijn goed met de rest van de gemeente en met anderen dankzij de nabijheid van de wegen RM-D18, RM-333, RM-11 en AP-7.

Águilas staat bekend om zijn carnavals, uitgeroepen tot festival van internationaal toeristisch belang in 2015, en om zijn kilometerslange stranden, aangezien het aan de zogenaamde Costa Cálida ligt.

Dit is een unieke kans voor iedereen die een stadswoning wil maar wel met veel buitenruimte. Dit pand heeft de potentie om een ??prachtige B&B te worden vanwege de ruimte en de overvloed aan terrassen om van de zon te genieten.

Neem nu contact met ons op om dit unieke pand te bekijken, het kan uw volgende huis zijn !!!

Cette annonce immobilière (réf: NHA589) est fournie par Next House Almeria et ne constitue pas nécessairement une description précise d’un bien particulier. Bien que aplaceinthesun.com (APITS Ltd.) demande à tous les annonceurs de fournir des informations correctes, il ne vérifie pas les informations fournies et ne peut être tenu responsable pour quelque erreur que ce soit. Aplaceinthesun.com recommande de solliciter un avis juridique indépendant avant tout achat de bien immobilier à l'étranger.