Maison de ville de 4 chambres à vendre à Baza

Baza, Grenade, Andalousie, Espagne

€150 000

 [£131 880]

Maison de ville de 4 chambres à vendre à Baza

in Baza

€150 000

 [£131 880]

Détails du bien immobilier

  • Chambres: 4
  • Salles de bain: 3
  • Surface du terrain: 315 m2
  • Surface habitable: 417 m2

Description complète

Next House Almeria presenteert u dit herenhuis met veel potentieel om uw eigen te maken, in het dorp Hijate in Baza (Granada).

De toegang tot het pand is zeer goed, het naderen van de veranda en de ingang van de villa is een prachtige trap. De veranda is perfect om buiten te eten. De hoofdingang bevindt zich aan de zijkant van het pand, bij het betreden van het pand is er een hal en dan gaat u naar de grote en lichte woonkamer met veel ramen en openslaande deuren naar de veranda. De vloeren in dit pand zijn van een zeer hoge standaard en kwaliteit van marmer.

Er zijn vier grote slaapkamers en drie badkamers die allemaal zijn begonnen en alleen nog moeten worden afgewerkt. Het marmer is overal in de badkamers behouden, waardoor een verhoogde afwerking ontstaat. Er zijn twee terrassen, perfect om te genieten van de prachtige zon.

Het pand is nog niet af, wat betekent dat je hier echt je eigen stempel op kunt drukken. Het pand is gebouwd naar een goede standaard en vereist geen grote werken, alleen keuken, badkamers en naar uw smaak af te werken. Dit is echt een geweldige kans voor iemand die droomt van een ruim, luxueus en indrukwekkend herenhuis.

Dit is een herenhuis met goede toegang vanaf de hoofdweg en dicht bij alle benodigdheden. De grote stad Baza kan in 20 minuten worden bereikt, waar u het belangrijkste ziekenhuis en grote supermarkten vindt.

Aarzel niet om deze woning te bekijken, want het kan uw volgende huis zijn!

Cette annonce immobilière (réf: NHA584) est fournie par Next House Almeria et ne constitue pas nécessairement une description précise d’un bien particulier. Bien que aplaceinthesun.com (APITS Ltd.) demande à tous les annonceurs de fournir des informations correctes, il ne vérifie pas les informations fournies et ne peut être tenu responsable pour quelque erreur que ce soit. Aplaceinthesun.com recommande de solliciter un avis juridique indépendant avant tout achat de bien immobilier à l'étranger.