4 Bed Villa for sale

Hacienda del Alamo, Murcia, Region of Murcia, Spain

£412,362

 [€459,000]

Property Details

 • Bedrooms: 4
 • Bathrooms: 3

Features

 • 4 bedrooms
 • Air conditioning (hot and cold)
 • Barbecue
 • Jacuzzi
 • Landscaped garden
 • Master suite
 • Outdoor kitchen
 • Private garden
 • Private swimming pool
 • Solarium - roof terrace
 • Underground parking
 • Walk-in closet

Full Description

De Minerva Villas brengen een frisse nieuwe stijl in Hacienda del Álamo Golf Resort, algemeen erkend als het beste golfresort in de regio Murcia.

Grote privépercelen op de beste locaties van het resort, elk met hun eigen zwembad.

Lichte, ruime villa's met een modern designkarakter en voorzien van premium kwaliteitskenmerken.

De eerste villa van de serie is recent opgeleverd en overtreft al onze verwachtingen.

De locatie ligt dicht bij de belangrijkste faciliteiten van het resort en biedt een panoramisch uitzicht over het idyllische landschap van Murcia.

Het grote perceel van 1.091 vierkante meter beschikt over een villa van 289 vierkante meter over verschillende verdiepingen en met ruime buitenterrassen om te genieten van het beste klimaat in Spanje.

Kwaliteitsspecificaties zijn van de hoogste normen, waaronder op maat gemaakte keukens met Bosch-apparatuur en Porcelanosa-tegels in het hele huis.

De villa is gebouwd over drie verdiepingen en maakt optimaal gebruik van het spectaculaire licht waar Murcia om bekend staat.

Eerste verdieping:

De hoofdslaapkamer beslaat 19 vierkante meter en bestaat uit de slaapkamer zelf, een inloopkast en een eigen badkamer met een grote inloopdouche. De slaapkamer heeft directe toegang tot een privéterras op het zuiden van 16 m².

Twee verdere terrasses bevinden zich op de bovenste verdieping, met een totaal van 56 vierkante meter.

Toegang tot de eerste etage wordt geboden door een interne trap. Indien gewenst kan een lift worden geïnstalleerd die alle verdiepingen verbindt.

Begane grond:

De begane grond bestaat uit twee gastenkamers, elk met toegang tot het grote terras van de woning. De slaapkamers zijn gescheiden van de woonkamer door een "patio de luz" voor extra privacy en comfort. De gastenbadkamer heeft een grote inloopdouche.

De ruime woon- en eetkamer worden overstroomd door licht uit verschillende hoeken, terwijl de hoge plafonds zorgen voor een gevoel van ruimte en zorgen voor een natuurlijke verkoeling tijdens de warme zomermaanden.

Een volledig ingerichte keuken met natuurstenen aanrechtbladen en Bosch keukenapparatuur is inbegrepen.

Semi Sotano:

Deze etage voegt enorme ruimte en inspiratie toe aan de villa.

De dubbele garaje heeft voldoende ruimte voor twee autos en biedt directe toegang tot het hoofdgedeelte van deze verdieping.

Verder is er op deze etage een slaapkamer met inloopkast en een zeer grote ruimte voor multi-functioneel gebruik.

Laat uw verbeelding en creativiteit de vrije loop over hoe deze ruimte te gebruiken: kantoor, entertainment, speelkamer, atelier ....

Dit deel van de woming wordt compleet gemaakt door een zeer privé, halfoverdekt terras dat het hele jaar door direct zonlicht heeft en alle ruimtes verlicht die ermee verbonden zijn.
This property listing (ref: RVM HDA MNV) is an advertisement supplied by Resort Villas Murcia and does not constitute property particulars. While aplaceinthesun.com (APITS Ltd.) requests all advertisers supply correct details, it does not carry out checks on the information supplied and cannot be held responsible for any inaccuracies. Aplaceinthesun.com recommends seeking independent legal advice prior to any overseas property purchase.

Share with all your friends